polski english german slovensky czech hungarian lithuanian latvian swedish russian

Építőiparban használt alumínium rendszerek

aliplast - Építőiparban használt alumínium rendszerek

ALUMÍNIUM MESSE 2014

| hírek | ALUMÍNIUM MESSE 2014

Tisztelettel meghívjuk Önöket az Aluminium Messe 2014 kiállításra, amely 2014 október 7 – 9 között kerül megrendezésre Düsseldorfban. Szívesen találkoznánk Önökkel az Aliplast Extrusion termékeinek ismertetése, kínálatunk részletes bemutatása céljából.

A Nemzetközi Alumíniumipari Kiállítás az alumíniumipar vezető nemzetközi eseménye, bemutatja mind a nyersanyag előállítását, mind a félkész- és késztermékek gyártását és az ipar különféle ágazataiban történő felhasználását segítő legújabb alumíniumipari technológiákat és élenjáró megoldásokat.

 

Az esemény rangját az a tény is jelzi, hogy az „ALUMINIUM” kiállítás első, 1997. évi megrendezése óta a kiállítók száma megháromszorozódott, a látogatók száma pedig, meghaladva a 14 ezret, duplájára nőtt.

Kiállítási területünkön bemutatjuk Önöknek 2200 – 4400 tonnás préssoraink képességeit a gyártásban különféle minta-profilok formájában, amely extrudált anyagokat igény esetén meg is munkálunk (festés, CNC megmunkálás).

Amennyiben díjmentes kiállítási belépőt igényelnek, kérjük lépjenek velünk kapcsolatba.

Meghívjuk kiállításunk megtekintésére:
Aliplast Extrusion 11-es pavilon K60 kiállítási terület

 

© aliplast 2007 cégünkről ArchiCAD kínálatunk hírek télikertek referencia galériánk kapcsolat PDF prospektus Design by CI - Strony WWW