polski english german slovensky czech hungarian lithuanian latvian swedish russian

Építőiparban használt alumínium rendszerek

aliplast - Építőiparban használt alumínium rendszerek

Aliplast Extrusion Open Day

| hírek | Aliplast Extrusion Open Day

 A nemzetközi CORIALIS csoport lengyelországi egysége az Aliplast Extrusion alumínium extrudáló üzemmel bővült Lublinban. Az immár 35 000 m2-es termelőüzem ünnepélyes megnyitójára 2011 szeptember 30-án került sor. Ebben az évben kétségtelenül ez volt az egyik legnagyobb rendezvény az ágazatban. Az alkalom egyszersmind az Aliplast Társaság soron következő beruházási szakaszának méltó befejezése.

Az estély előtti üzemlátogatáson több, mint 800 belföldi és külföldi vendég vett részt, az Aliplast ügyfelei közül.

Az ünnepség hivatalos része Jan Kidaj úr, a Társaság Igazgatóságának Elnöke megnyitójával vette kezdetét.

Ezt követően a város, majd a megye elöljárói méltatták röviden az Aliplast új székhelyét. A beruházás megvalósításában résztvevő cégek képviselői vették át ezután az „Aliplast varázsprofil” kitüntetést, amelyet vacsora követett. Az estét ismert lengyel művészek előadása tette emlékezetessé, éjféltől hajnalig pedig nagyszerű zenére szórakozhattak a meghívott vendégek. Az Aliplast Extrusion Open Day a tervevett két alumíniumextrudáló sor egyikének ünnepélyes üzembehelyezése volt.
A Társaság egy teljesen automatizált, mintegy 10 000 tonna/év kapacitású extrudáló sorral rendelkezik.

Az Aliplast új porszórásos felületkezelő sorral is büszkélkedhet, amely 7500 mm hosszú alumíniumprofilok függőleges lakkozását teszi lehetővé olyan szabadalmi bejegyzéssel védett költségcsökkentő és környezetkímélő eljárásokat alkalmazva, mint pl. az üzem alatt elhelyezett medencében összegyűjtött esővíz felhasználása. A műszaki színvonal és az alkalmazott technológiai megoldások a porszórásos lakkozás területén a legkorszerűbbek. Ezen felül az Aliplast két vízszintes elrendezésű porszóró sorral is rendelkezik, a profilok mellett szerelvények és lemezek felületkezeléséhez akár fautánzatú kivitelben is. Társaság mechanikai és felületi megmunkálást (eloxálást) is ajánl ügyfeleinek, s mindezt a legmagasabb európai színvonalnak megfelelően, a ma rendelkezésre álló legkorszerűbb technológia alkalmazásával.

 Ezúton köszönjük Magyarországról érkezett Ügyfeleinknek a részvételt.

Határtalan lehetőségek, komplex megoldások, korszerű technológia – ez az Aliplast.

              

         

                  

   

© aliplast 2007 cégünkről ArchiCAD kínálatunk hírek télikertek referencia galériánk kapcsolat PDF prospektus Design by CI - Strony WWW