polski english german slovensky czech hungarian lithuanian latvian swedish russian

Építőiparban használt alumínium rendszerek

aliplast - Építőiparban használt alumínium rendszerek

alumínium télikert rendszerek

| télikertek | alumínium télikert rendszerek

Az üveg szerkezetek legnépszerűbb felhasználási módja a téli kertek, üvegezett verandák és fedett teraszok. Ezek a szerkezetek már évek óta ismertek szerte a világon, és napjainkban törnek be a hazai piacra. Az üveg falak univerzális rendszere elősegíti az épületek kialakítását valamint segít további hasznos terek létrehozásában, melyek egész évben kihasználhatóak. A modern technológiának köszönhetően szinte minden elképzelés megvalósítható.

A nagyobb beruházások, projektek többnyire alumínium konstrukciókra épülnek. A szerkezetek előnyei: könnyű és ellenalló, megteremti a tervezési szabadságot, valamint az óriási lehetőségeket teremt a tetőszerkezetek tervezésében, ellenalló az időjárás viszontagságaival szemben, így nem igényel különösebb kezelést.

Felhasználási szempontok: megnöveli az épületek funkcionalis tereit, javítja az épület energia egyensúlyát, kivételes atmoszférájú télikertek kialakítása, az életszínvonal emelése, hatékony épületszigetelés, teraszok és balkonok beázásmentessé tétele. 
            


EdwardianGregorian   Kiosk
Victorian          Lean-to

 

 ALIVER 100 ,ALIVER 400ALIVER 600ALIVER 1000ALIVER 2000+ALIVER 5000+ALIVER 6000, , VICTORIAN PLUS.

 

© aliplast 2007 cégünkről ArchiCAD kínálatunk hírek télikertek referencia galériánk kapcsolat PDF prospektus Design by CI - Strony WWW