polski english german slovensky czech hungarian lithuanian latvian swedish russian

Építőiparban használt alumínium rendszerek

aliplast - Építőiparban használt alumínium rendszerek

Fautánzatú Aliplast alumíniumprofilok

| hírek | Fautánzatú Aliplast alumíniumprofilok

A fa nemes megjelenésének összekapcsolása a korszerű technológiával és az alumínium előnyeivel – ebben áll javaslatunk legigényesebb ügyfeleink számára. Az Aliplast már ez év augusztus elejétől szélesíti alumíniumprofil-felületkezelési választékát fautánzatú felületbevonatokkal. Az ALIPLAST Wood Colour Effect alap-színpalettája 7 fautánzat-változatot foglal magába:  aranytölgyet, diót, mahagónit, mocsári tölgyet, bükköt, borovi fenyőt és cseresznyét. A Decoral rendszer széles választékot biztosít: a bevonatok nemcsak fafelületeket, hanem márvány-, gránit- és más anyagokat is idéznek különböző színben és felületi megjelenésben. A Decoral technológia lehetővé teszi mind alumíniumprofilok, mind alumíniumlemezek felületkezelését.

A fautánzatú felületkezelés szolgáltatási árjegyzéke 2011. augusztus 1-től regisztrálás és bejelentkezés után lesz letölthető honlapunkról.

 Aliplast Wood Colour Effect

© aliplast 2007 cégünkről ArchiCAD kínálatunk hírek télikertek referencia galériánk kapcsolat PDF prospektus Design by CI - Strony WWW