/img/slider/11/thumbnail.webp?v=bcfac6ba837901977f6feac5f5ed3ff8
Felelősségteljesen cselekszünk

Faültetés igazolása az Aliplast csoport számára

Tudtad, hogy egy fa évente 140 kg oxigént termel?
A fák szűrőként működnek, megtisztítva a levegőt a felesleges széndioxidtól. Ráadásul a bolygónkat is hűtik. Ezért olyan fontos gondoskodni róluk. A TÜV NORD Polska egy tanúsító szervezet, amellyel évek óta együttműködünk. A tevékenységének 30. évfordulójához kapcsolódóan a TÜV NORD Polska kampányt készül lefolytatni: 1 AUDIT = 1 FA.

Az Aliplast Sp. z o. o. és az Aliplast Extrusion ismét részt vett az integrált irányítási rendszer ISO 9001/ISO 45001/ISO 14001 szabványoknak való megfelelés újratanúsítási auditjában. Az újratanúsítási auditot a TÜV NORD végezte, s ez szeptember 27-én pozitív eredménnyel zárult. Ez is csak azt erősíti meg, hogy termékeink belső eljárások, utasítások és technológiák, valamint jogszabályi előírások alapján készülnek, a kínált termékpaletta kiváló minőségű, és olyan körülmények között készül, amelyek biztonságosak mind munkatársaink, mind a felhasználók számára.

A projekt feltételeinek megfelelve, miszerint 1 AUDIT = 1 FA, a TÜV NORD-dal közösen 2 fát sikerült elültetnünk. Egy rendkívüli erdő részévé váltak, mert a TÜV NORD Polska már 1783 fát elültetett!

Kérjük, látogassa meg további weboldalainkat
Aliplast Extrusion, Corialis