polski english german slovensky czech hungarian lithuanian latvian swedish russian

Építőiparban használt alumínium rendszerek

aliplast - Építőiparban használt alumínium rendszerek

programok

| ArchiCAD | programok

Cégünk ügyel arra hogy magas szintű szolgáltatást nyújtsunk, ezért néhány hasznos tervező és árajánlat készítő programal látjuk el partnereinket. Ez segíti partnereinket hogy árajánlatokat készítsenek vevőik részére. Ezek a programok az: Ali-cad, Chacal XXI, Cover 3D, és Alixel.

COVER 3D
Ez a program lehetőséget ad, hogy 3D rendszerben dolgozzunk, és ez egy nagy segítség a télikertek tervezésénél. Elősegíti és egyszerűsíti a vevők és az építészek közötti együttműködést. Lehetségessé teszi a vizualizációt és fényképekkel való munkát. Három dimenziós gyártási rajzokat, és kitöltő elemeket is beledimenzálja a szerkezetbe .

 

ALI-CAD
Ez a program partnereinknek az üzleti árajánlatok készítésére a vevőik részére, gyártási listák készítésére, valamint vágási listák, profil metszetek, kitöltő elemek dimenzálására és anyagmegrendelés készítésére szolgál. Szintén lehetséges a metszetek generálása és különböző nézetek készítése is. A programmal kétféle módon lehet szerkezeteket tervezni. Az egyik a programban már előre elmentett standard szerkezetek felhasználásával, vagy a vevő által kreált szerkezet megterezésével. Az alumínium rendszerekben megjelenő újdonságokat folyamatosan betöltik a programba.

    

CHACAL XXI
Ez a program az Aliplast belga vállalatától származik. Aliplast rendszerből készült szerkezetek tervezésére lett kifejlesztve. Különböző ajánlatokat generál, gyártási listákat készít, optimalizál, metszet rajzokat generál és anyagmegrendeléseket lehet vele készíteni.

     
ALIXEL
Ez egy bónusz program mely egyszerűsíti a télikertek tetőszerkezetének tervezését. Microsoft Excel programon alapszik. Aliver és Victorian rendszerből készült, egyszerűbb tetőszerkezetek árának készítésére használják. Szintén használható profil metszetek generálására, a szükséges kiegészítők tervezéséhez. Természetesen ezen felül manuális tervek, kreációk árajánlatának elkészítésére más Aliplast rendszerből.

   

       

 

© aliplast 2007 cégünkről ArchiCAD kínálatunk hírek télikertek referencia galériánk kapcsolat PDF prospektus Design by CI - Strony WWW