polski english german slovensky czech hungarian lithuanian latvian swedish russian

Építőiparban használt alumínium rendszerek

aliplast - Építőiparban használt alumínium rendszerek

Tervezői támogatás Aliplast függönyfalakhoz

| hírek | Tervezői támogatás Aliplast függönyfalakhoz

Az Aliplast alumínium profiljainak felhasználáshoz kifejlesztett ArchiCAD könyvtárban egyszerűen érhetőek el a tervezéshez szükséges csomópontok, vagy egyedi csomópont kialakításához, modellezéshez szükséges rajzok. Mindezek valódi gyártmányok alapján készültek és alumínium profilokra épülő függönyfalak, egyedi nyílászárók tervezését segítik.

A könyvtári elemeket valós termékek alapján fejlesztették ki, így olyan funkciókat is tartalmaznak, amelyek máshol nem érhetőek el. A könyvtár segítségével az adott termékcsaládhoz kiválaszthatóak üveg-és szárnytípusok, vagy a gyártás méretkorlátai. Ennek segítségével felhasználók egyszerűen válogatnak az egyes terméktípusok, méretek között. A folyamat végén összeálló konszignációs lista pedig természetesen a gyártói igényeknek megfelelő adatokat tartalmazva egyszerűsíti a gyártáson át a kivitelezéshez vezető utat.

Konszignációs sablon a kivitelezés előkészítéséhez
Az Aliplast tervezői támogatás egyik előnye éppen ez a saját konszignációs sablon. A sablonba könnyen belekerülhetnek azok az értékek, amelyek a nyílászáró pontos konszignáláshoz szükségesek. Mindezen funkciók működnek akár egyedi nyílászárók, akár függönyfalak tervezéséről van szó.

Az Aliplast ArchiCAD könyvtárának hasznos funkciója, hogy segítségével meghatározhatjuk, pontosan megtervezhetjük többek között a különböző kiegészítők – pánt, zár, küszöb – mennyiségét és típusát, illetve definiálni tudjuk azokat különleges műszaki igényeket, követelményeket, amelyeket az adott megoldással szemben támasztunk. Így például beállíthatjuk, hogy az adott nyílászárónak, függönyfalnak milyen tűzgátlási, füstgátlási, hanggátlási követelményeknek kell megfelelniük, valamint a konszignációban szintén megjelenő, egyedi megjegyzést is fűzhetünk az elemhez.

A nyílászáró könyvtár használatával változatos formájú és felépítésű nyílászárókat hozhatunk létre, így tervünkben valós profilú és méretű ablakokat, ajtókat és függönyfalakat jeleníthetünk meg.

Az Aliplast ArchiCAD könyvtára itt érhető el.
http://www.aliplast.hu/
info@aliplast.hu

© aliplast 2007 cégünkről ArchiCAD kínálatunk hírek télikertek referencia galériánk kapcsolat PDF prospektus Design by CI - Strony WWW