/img/slider/19/thumbnail.webp?v=5f314e8f33f167c0783966469f3e2865
Új a kínálatban
GENESIS 90
több
/img/slider/1/thumbnail.webp?v=5af972d49caee4ed657cbe320f0abd43
Építészeti alumínium rendszerek
az építőipar számára
több
/img/slider/6/thumbnail.webp?v=7703bbb080aef37dd974f53b46da0a00
Építészeti alumínium rendszerek
az építőipar számára
több

Ajánlat

Modulos Függönyfal

 

  • Vízszintes, külső, emelt hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező függönyfalak elkészítésére szolgáló rendszer, mely előregyártott elemekből áll – üveg (illetve más) kitöltésű alumíniumprofilokból készült keretekből, és a csatlakozások EPDM tömítéssel vannak szigetelve.
  • A szegmensek lehetnek szimplák vagy duplák (középoszloppal) – a szegmensek számának csökkentésével gyorsabban történik majd a telepítésük.
  • A rendszer lehetővé teszi a szegmensek a szegmensek szerkezetében az Aliplast kínálatából származó alumínium rendszerű ablakok és ajtók beszerelését.
  • A rendszer lehetővé teszi a függönyfal profilmélységében az üvegezés belső részén a napsugárzás elleni védő szerkezetek telepítését, mint pl. zsalugáterek illetve redőnyök.
  • A profilok terhelhetőségi paramétereinek javítása céljából lehetőség van ezek alumínium illetve acél lapos rudakkal illetve szelvényekkel történő megerősítésére, melyek a profilok kamrájába kerülnek elhelyezésre. Ezen kamrák méretei a piacon elérhető lapos rudak, illetve szelvények méreteihez lettek igazítva.
  • A kiváló szigetelési paramétereket az EPDM-ből készült tömítéseknek köszönhetjük. A belső üvegmenti tömítések az üvegezési táblázat szerint lettek kiválogatva. A szegmensek csatlakozásánál használt dilatációs tömítések 4 hőszigetelő gátat alkotnak.
  • A kiváló hőszigetelést a 42 mm hosszúságú, poliamidból (illetve norilból) készült hőszigetelő stégeknek köszönhetően sikerült elérni. A hőszigetelő stégek közötti tér a profilokban szigetelőanyagból készült betétekkel van telítve.
  • Az elemek előregyártása műhelyben történik. A szegmensek felszerelése az épület fő szerkezetéhez rozsdamentes csavarokkal rögzített alumínium elemekből álló konzolok segítségével történik, melyek lehetővé teszik a felszerelt szegmensek három irányban történő mozgatását. A konzolok felszerelése az épületre a kötőelemek (falkapcsok, csavarok) egy erre jogosult konstruktőr által elvégzett előzetes terhelhetőségi vizsgálatainak elvégzését követeli meg.
  • Széles színválaszték - RAL színskála (Qualicoat 1518), struktúrált színek, Aliplast Wood Color Effect - fautánzatú színek, Aliplast Loft View - kőutánzatú színek (Qualideco PL-0001), eloxálás (Qualanod 1808), külső-belső két-szín
Kifejtés Összezárás
RAL
Wood Colour
Bicolor
Elox

TERMÉKLEÍRÁS

RENDSZER ANYAG LÁTHATÓ PROFILSZÉLESSÉG A KÖZBÜLSŐ PROFILOK SZÉLESSÉGE
(LIZÉNÁK ÉS BORDÁK)
SPECIÁLIS BORDAPROFIL SZÉLESSÉGE  ÜVEGEZÉS VASTAGSÁGA HŐÁTBOCSÁTÁSI TÉNYEZŐ Uf*
MS alumínium 75 mm (összeszerelés után)
függőleges profiloknál
85 mm (összeszerelés után)
vízszintes profiloknál
75 mm 55 mm 6-60 mm Uf 1,09 W/m2K-tól

Kérjük, látogassa meg további weboldalainkat
Aliplast Extrusion, Corialis