/img/slider/12/thumbnail.webp?v=135a9634f9fb4bbfd0ea03d2577d1483

Az Aliplast Csoport Alapítványról

Örömmel értesítjük, hogy megalakult az Aliplast Group Alapítvány. Idén március 29 , az Aliplast Csoport lublini központjában aláírták az Aliplast Group Foundation alapítványát létrehozó dokumentumokat. Az Aliplast Group Alapítvány alapítója az Aliplast Sp. z o. o.

Rendkívül büszkék vagyunk az alapítvány létrehozására – mondja Jan Kidaj, az Aliplast Csoport igazgatótanácsának elnöke. Lehetővé teszi ez tevékenységünk folytatását, de nagyobb léptékben és erősebb hatásokkal. Hiszem és remélem, hogy az Aliplast Group Alapítvány munkatársaink bevonásával a jótékonysági tevékenységeknek és a helyi közösségek széles körben értelmezett oktatásának terén a megvalósítás platformjává válik. Az Aliplast Csoportnak közel 1000 alkalmazottja van – ez egy az olyan emberekben szunnyadó hatalmas potenciál, akik képesek és akarnak tenni valami jót másokért.

Mi vagyunk az egyik legnagyobb vállalat a vajdaságban – kötelességünknek érezzük, hogy inspiráljunk olyan cselekvéseket és kezdeményezéseket, amelyek célja a meglévő valóság javítása. Egy olyan jól koordinált csapattal, mint a mi csoportunk, bármit megtehetünk – mondja Tomasz Ćwiek, az Aliplast Group Alapítvány igazgatótanácsának elnöke.

Kérjük, látogassa meg további weboldalainkat
Aliplast Extrusion, Corialis