/img/slider/11/thumbnail.webp?v=bcfac6ba837901977f6feac5f5ed3ff8
Felelősségteljesen cselekszünk

Érdekcsoportok

Futó csapat 

Az Aliplast Running Team a hosszabb és rövidebb távokon való futás szerelmeseinek csapata, akiket nem csak a dobogós helyezés motivál, hanem mindenekelőtt a rendezvények jótékonysági céljai, amelyeken részt vesznek. Az Aliplast Runnig Team tagjai számára az a legfontosabb, hogy a futás iránti szenvedélyüket űzve és gyengeségeik ellen küzdve a gyengébbeket és a rászorulókat is támogatni tudják, hiszen a legtöbbször azokon a futásokon gyűjtenek pénzt, amelyeken részt vesznek. Az Aliplast Csoport alkalmazottai között sok a futó. Ezt igazolja munkatársaink több ezer kilométere és a versenyeken elnyert díjak. Csatlakozz Futócsapatunkhoz – fuss és segíts!

Hegyi csapat

A hegyi túrázás szerelmeseinek csapata 2013 ősze óta tevékenykedik, tagjai már több száz kilométert megjártak a Tátrában: Rysy, Zawrat, Przełęcz pod Chłopkiem, Ciemniak - csak néhány a csúcsok és ösvények közül, amelyeket megjártak. Hazánk különböző hegyvidékeit látogatják: a Tátrát, a Bieszczady-hegységet, a Beszkid-hegységet, a Gorce-hegységet és más gyönyörű vidékeket. Több éve Lengyelországon kívüli hegyi ösvényeket is felkeresnek. A Czerwona Ławka az egyik legnehezebb út a szlovák oldalon, amelyet meghódítottak. Olyan expedíciókat hajtottak végre, mint: Czarnohora - hegység Ukrajna nyugati részén, Gorgany - hegylánc a Kárpátok-láncban Ukrajna délnyugati részén, és a téli körülmények között meghódított Pikuj - a Kelet-Bieszczady legmagasabb csúcsa Ukrajnában. Az Aliplast hegyi csapata folyamatosan bővül. Az expedíciókon minden munkatárs részt vehet, akinek kedve van hozzá és szabadidejét a természet ölén szeretné tölteni. Üdvözöljük az ösvényen!

Horgász csoport

A cégünknél működő Aliplast Fishing Team összefogja a horgászat szerelmeseit; ez a tevékenység kiemelt helyet foglal el munkatársaink szívében, a csoportunk által szervezett horgásztúrák nagyon népszerűek és gyakran látogatottak. Az Aliplast Fishing Team tagjai a horgászatot a tudást, a ravaszságot és a türelmet ötvöző hobbiként kezelik, de ez egyszersmind a szabadidő eltöltésének módja is a természet ölében. Ha közel érzed magadhoz ezt a vízparti időtöltést, csatlakozz horgászcsoportunkhoz!

Foci csapat

Az Aliplast labdarúgócsapat 2021 tavasza óta működik, és már sikereket ért el, többek között: a VII. Lengyel Vállalatok és Üzemek Kupában: 5. hely a Zakopane Tatry Cup labdarúgótornán. Az edzéseken való részvétel az Aliplast Csoport minden alkalmazottja számára elérhető, képzett tréner felügyelete mellett fejleszthetik képességeiket. Csatlakozz cégünk futballcsapatához, vegyél részt a rendszeres edzéseken és szerezz gólokat a mérkőzéseken!

Labdarúgó akadémia

A Labdarúgó Akadémia az Aliplast Csoport alkalmazottak gyermekei számára szervezett ingyenes foci órák. Az edző – Damian – UEFA-licenccel rendelkező profi edző. Damian az Aliplast Football Team kapitánya és természetesen cégünk alkalmazottja is. A foglalkozások az Aliplast Csoport Alapítvány sportpályáján 6-15 éves gyerekek részvételével zajlanak.

Vitorlás csoport

Cégünknek sok vitorlázó rajongója van. Vannak, akik részt vesznek vitorlás versenyeken (regattákon), vannak, akik szívesen fedezik fel a világot egzotikus körutazásokon. Mindkét csoportot különleges kötelék fűzi a vízhez, és képes megszelídíteni a természet elemét, a szelet. A vitorlázás szenvedélye tökéletesen fejleszti az olyan tulajdonságokat, mint a csapatmunka, a döntéshozatal, miközben alázatra és türelemre tanít. Csatlakozz egy rajongó csoporthoz, és vízre fel!

Kérjük, látogassa meg további weboldalainkat
Aliplast Extrusion, Corialis