/img/slider/19/thumbnail.webp?v=5f314e8f33f167c0783966469f3e2865
Új a kínálatban
GENESIS 90
több
/img/slider/1/thumbnail.webp?v=5af972d49caee4ed657cbe320f0abd43
Építészeti alumínium rendszerek
az építőipar számára
több
/img/slider/6/thumbnail.webp?v=7703bbb080aef37dd974f53b46da0a00
Építészeti alumínium rendszerek
az építőipar számára
több

A Corialis Csoportot aranyéremmel tüntette ki a vezető nemzetközi minősítő platform, az EcoVadis

Corialis csoportot, amely magába foglalja az Aliplast Sp. z o. o. és Aliplast Extrusion Sp. z o. o. társaságokat, második alkalommal díjazta aranyéremmel a vezető nemzetközi minősítő platform, az EcoVadis, amely a vállalatok tevékenységét és gyakorlatát a vállalati társadalmi felelősségvállalás, ezen belül az ökológiai elkötelezettség szempontjából értékeli.

Az EcoVadis aranyérmét a Corialis Csoport egy négy dimenzióban végzett értékelés eredményeként kapta: környezeti, társadalmi, etikai és ellátási lánc kategóriák szerint.

  • környezet – hulladék, víz, energia, környezetszennyezés, vegyszerek, biodiverzitás
  • munka és emberi jogok – képzés, diszkrimináció, zaklatás, sokszínűség, az emberi jogok tiszteletben tartása, munkavédelem, munkakörülmények, szociális párbeszéd
  • etika – korrupció, megvesztegetés, versenyellenes gyakorlatok , felelős információkezelés
  • fenntartható beszerzés – a beszállító társadalmi és környezeti beilleszkedésének felügyelete

Az olyan tanúsítványok, mint az EcoVadis, a jövőben a vállalati partner-kiválasztási folyamat fontos elemeivé válnak – a fenntartható fejlődés elve mentén tanúsított hiteles és tényeken alapuló magatartásnak esélye van arra, hogy a versenyelőny fontos elemévé váljon a piacon.

Az EcoVadis egy független minősítő cég, amely a beszállítók tevékenységét és gyakorlatát a vállalati társadalmi felelősségvállalás szempontjából értékeli. 2007-ben alapították, és a vállalatok teljesítményét a környezetvédelem, a munka és az emberi jogok, a fenntartható beszerzés és az etika kategóriákban értékeli. Az értékelés olyan nemzetközi fenntarthatósági szabványokon alapul, mint a Global Reporting Initiative, a United Nations Global Compact és az ISO 26000. Több mint 175 országból és 200 iparágból több mint 100 000 vállalat vizsgáltatja rendszeresen értékláncát az EcoVadis segítségével.
Az aranyérem ismételt odaítélése az EcoVadis által megerősíti, hogy a Corialis Csoport fenntarthatósági tervének megvalósítása során jó úton halad.

A Corialis Csoport*  – Core Innovative Aluminium Integrated Solutions – egy nemzetközi cégcsoport: Aliplast Aluminium Systems Belgiumban, Profils Systèmes Franciaországban, Smart System Nagy-Britanniában, Aliplast Aluminium Systems és Aliplast Extrusion Lengyelországban, JMD Systems, Lingote Aluminios Portugáliában és Centroalum Spanyolországban. A Corialis vezető szerepet tölt be a kiváló minőségű alumínium rendszerek tervezésében és gyártásában.

Kérjük, látogassa meg további weboldalainkat
Aliplast Extrusion, Corialis