/img/slider/11/thumbnail.webp?v=bcfac6ba837901977f6feac5f5ed3ff8
Felelősségteljesen cselekszünk

Munkavédelmi Napok az Aliplast Csoportnál

2023. augusztus 29-30-án került sor a „Munkavédelmi Napok” projekt második kiadására. Összesen több mint 400 alkalmazott vett részt az Aliplast Csoporttól a 735 képzési ciklusban.

Ebben az évben 5 képzési modult ajánlottunk munkatársaink figyelmébe:

  • „Egészséges gerinc” – pergolák alá visszavonulva, a friss levegőn a személyi edző minden résztvevőnek megmutatta, hogy egy kemény munkanap után hogyan végezhetőek egyszerű gerinc-karbantartási tornagyakorlatok. Munkahelyenként más-más testtartás jellemző, így a személyi edző az egyéni igényekhez igazította a gyakorlatokat.
  • „Védőfelszerelést tesztelünk" – Ezeken a workshopokon, az oktatóval közösen lehetőség nyílt a munkahelyeken használatos védőfelszerelések tesztelésére.
  • „Biztonságos járművezetés" – Fontos számunkra a biztonság a munkába vezető úton is, ezért került megszervezésre a tréning, amelyen egy járműben való borulás szimulációját tapasztalhatták meg a résztvevők.
  • "Google VR szemüveg" – a szemüveg használatának köszönhetően minden workshop résztvevő átkerült a virtuális valóságba, ahol mély benyomások érték őket (égő épületből való menekülés vagy elsősegélynyújtás).
  • „Robbanásveszély” – üzemünkben a robbanásveszély valós fenyegetettség, ezért a Festőműhelyben használt porfestékek okozta porrobbanásokról is készült bemutató.


Melyek voltak a legtöbb érdeklődést kiváltó modulok? Ezek közé tartoztak a "Robbanásveszély" és a "Biztonságos járművezetés" foglalkozások, amelyek több, mint 200 főt vonzottak. A dolgozók nagyra értékelték a NUUN ECO pergolánk alatt lezajlott "Egészséges gerinc" edzésórákat is.

Célunk az Aliplast Csoport dolgozói biztonságának és munkakomfortjának folyamatos javítása.

A „Munkavédelmi Napok” nemcsak a munkavállalók biztonságát támogatják, hanem valós választ adnak az egészségvédelem és a munkahigiénia alapkérdéseire.

Kérjük, látogassa meg további weboldalainkat
Aliplast Extrusion, Corialis